Kostnad och Betalt Medlemskapsalternativ – Hur mycket kostar e medlemskap? Befinner si W-match avgiftsfri?

Kostnad och Betalt Medlemskapsalternativ – Hur mycket kostar e medlemskap? Befinner si W-match avgiftsfri?

W-match ar nagon dejting sajt darborta allihopa kan finna nago delagare, utan forsagdhet alternativ fordomar. Den https://kissbrides.com/sv/match-recension/ narvarande sajten ar offentlig och valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer och andra medlemmar bruten HBTQ + community. W-match befinner sig nago dejting sajt for de sasom befinner si intresserade fran Personligheter. Icke-registrerade nyttjare kan icke kika din profilinformation. Det ha befinner si darfor att skydda okrankbarhet sam bedyra att enbart personer du vill interagera tillsammans kan beskada din fakta. Alldenstund hemsidan ager nago fullsatt flexibel webb design (sidan kommer andras for att duga enhetens skarmstorlek), kan du begagna tjansten kungen din telefon, pille alternativt dator. Det finns samt appar stav bade iOS och Android. Saken da narvarand dejting sajten befinner sig alldeles avgiftsfri. Nyttjare betalar icke pro inskrivning alternativ medlemskap.

Inregistrering – Hur registrerar n dej hos W-match?

Nyttjare kan registrera sig vi att forbruka tryta Facebook alternativ Google konton, vilket gor processen enklare (nagon bit obligatoriska falt fylls i automatiskt).

Brukare kan protokollfora sig genom att begagna sitt Facebook konto, vilket astadkommer processen enklare (ett del obligatoriska rut fylls i automatiskt).

Integritet och anonymitet

Online dejting faller vanligtvis nedanfor kategorierna “offentlig” och “privat”. Intill allman dejting, befinner si alla konsument synliga, samt for medlemmar saso ej befinner sig registrerade. Omgaende emot, odl skyddar privata dejting sajter anonymitet samt okrankbarhe igenom att grepp innehallet otillgangligt stav nyttjare som ej befinner sig registrerade.

Da profiler ick befinner si privata, har oanmalda anvandare chansen att kika din underrattelse. Odla, vart forsiktig med det du valjer att separera.

Prevention av falska profiler och bedrageri

N behover ej validera ditt email konto darfor att registrera dig pa Wmatch portalen. Email verifikation anvands sasom e grundverktyg stav prevention samt darfor at undvika bedragliga och falska anvandarprofiler. Da den arme sidan ick anvander det har instrument, ar det genomforbar att det finns falska profiler kungen sajten, odla varje diskret tillsammans vem n interagerar.

Det finns ingenting fotogodkannande kungen Wmatch. Kungen odla vis, befinner si det mojligt att ni hittar falska alternativt bedragliga profiler villig sajten (kandiskopior, filmkaraktarer, reklaminnehall, etc.). De har falska profilerna kan bums kannas upprepa baserat gallande sina ljusets partikelkarakta. Skad, tank detaljerad kungen vem ni valjer att kommunicera tillsamman. Manuellt accepterande hjalper likasa att sall olampli alternativt explicita ljusets partikelkarakta saso konsument alltemellanat laddar op pa dating sajter, sa vart forsikti om det ha aven.

Krav (TOS)

Saken dar narvarande dejtingsajten inneha avta krav tillgangliga (ni kommer att finna nagon kedja till dom gallande startsidan). Vi rekommenderar att du laser do fore n anmaler dig. Ehur det kan besta kopiost skrif, ar det angelaget att bekanta sig tillsammans den.

Kontaktinformation

Dejting sajten Wmatch drivs fran VLMedia Inc., som befinner si registrerad i Turkey. Forsavit du vill kontakta detta naringsverksamhet, kan n bruka darnast kontaktinformation:

  • Foretagsnamn: VLMedia Inc.;
  • Foretagets Huvudkontor: Universiteler Mahallesi Ihsan Dogramac? Bulvar? Gumus Blok NO:29 B K1-1 ODTU TEKNOKENT;
  • Nation: Turkey;
  • Kontakt email: ;
  • Fax: +90(312)2101777;

Annullera Ditt Konto – hurda raderar sjalv karna konto hos W-match?

Avanmalan av ditt konto hos Wmatch kan goras nar saso helst och fria. Detta gors online. Om n ej hittar alternativet att anmal ditt konto, kan du kontakta kundservice, saso kommer bidra dej instruktioner forsavit hurda du gor detta. Medlemskap villig Wmatch ar gratis. Odl, n behover icke fullgora betalningar––fylla i, alternativ sudda en betalningsinformation. Nar ni valjer att avverka din imag, har ni tva option: 1) inaktivera ditt konto, eller 2) radera det fullkomligt och hallet fran databasen. Oavsett forsavitt ditt konto inaktiverats alternativ raderats helt sam hallet, odla kommer ick din framtoning att langre forefalla stav andra anvandare, samt du kommer ick att fa meddelanden. Men, ifall du inaktiverar din framtoning, sam sedan ateraktiverar den, sa kommer samtliga dina forra meddelanden och kontakter forefalla. Mo opposition, ifall ni raderar din profil helt sam hallet sam darefter skapar den aterigen, emeda kommer du ick veta aterfa forra konversationer alternativ information. undantagen att avbestalla ditt konto, ager du samt valet att avregistrera dig fran mejlinglistor alternativ andra notifieringar, odl att du inte kommer atnjuta marklig nyheter fran Wmatch.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *