Revitaprost : Kérj bocsánatot: kérdezd meg, mit kell tenned, hogy megbocsássanak.

Revitaprost : Kérj bocsánatot: kérdezd meg, mit kell tenned, hogy megbocsássanak.

Fixico Blackketle azt akarja, hogy a közvélemény tudja, hogy két szellemű emberek vannak itt. "Még mindig itt vagyunk megtizedelve, és sok társadalmi betegség szülte, de újjászületünk, és visszaszerezzük bizonyos törzsek között elvesztett helyeinket" – mondja. „Sokat kínálunk és taníthatunk a mainstream LMBTQ közösségnek revitaprost site és a világnak.

Fontos: Ed Sheeran gyerekkorában melegnek hitte magát: Beszélnünk kell arról, hogy miért

Biztonságos a szex a COVID-19 karantén alatt? A szakértők szerint ez attól függ: Ha hosszú távú kapcsolatban éltek együtt, és nem vagytok betegek, hajrá. Ha lefekszel valakivel, akivel most ismerkedtél meg, azonnal hagyd abba.

Legalább egy szexológus azt állítja, hogy a saját praxisából származó bizonyítékok arra utalnak, hogy néhány ember, aki azt állítja, hogy követi az összes irányelvet, ehelyett kockázatot vállal, amikor azt gondolja, hogy senki sem néz rá.

"Ezek az egyének maszkot és kesztyűt viselnek nyilvános helyeken, de magánéletben új randevúzást folytatnak olyan emberekkel, akikkel még soha nem találkoztak, és nem szándékoznak tartani a társadalmi távolságot, és azzal a szándékkal, hogy fizikailag intimek legyenek" – számol be Christine Hyde, a klinikai igazgató és vezető terapeuta. a New Jersey-i Szexterápiás Központ munkatársa, amelynek revitaprost official három irodája és több mint 145 páciense van.

Igen.

Az a tény, hogy erről nyilvánosan beszélünk, rávilágít egy nagy különbségre a legutóbbi nagy világjárványhoz képest, az 1918-ban megjelent influenzavírushoz képest, amely milliókat ölt meg, miközben körbejárta a Földet. Akkoriban az egészségügyi hatóságok nem adtak ki kifejezett utasításokat, tanácsokat és figyelmeztetéseket arról, hogy kik szexelhetnek biztonságosan és kik nem.

Most, a 2020-as koronavírus-járvány idején a szexről szóló beszéd ugyanolyan rutinszerű a hírek címsoraiban, mint a kézmosással, az otthon maradással és a nyilvános helyeken másokkal való hat láb távolság megtartásával kapcsolatos egyéb irányelvek. De ez bonyolult, mert amit ezek az irányelvek a biztonságos szexről mondanak, az nem mindenkire vagy minden párra vonatkozik.

Együtt maradva: Hírlevél a koronavírus-járvány elleni küzdelemről

Nem, nem jó ötlet a világjárvány idején SMS-t küldeni az exének. Így állíthatja le

A New York-i Egészségügyi revitaprost Minisztérium hivatalos útmutatója a szexről az új korszakban őszinte és egyértelmű: Ön a legbiztonságosabb szexpartner.

„A maszturbáció nem terjeszti a COVID-19-et, különösen akkor, ha szex előtt és után legalább 20 másodpercig mos kezet (és bármilyen szexjátékot) szappannal és vízzel” – áll a kétoldalas tanácsban.

A világjárvány idején a szexről szóló vegyes előírás szerint azok a hosszú távú kapcsolatban élő partnerek, akik együtt élnek és nem betegek, minden olyan matractáncot engedhetnek maguknak, amilyet csak akarnak – sőt, az orvosok szerint ez jót tesz nekik. A szex oldja a stresszt, és ki tudna elképzelni stresszesebb időszakot, mint a végtelenségig összezárkózni egy gyilkos vírustól és a gazdasági tönkremeneteltől való félelemben?

De ti egyedülállók, akik aktív romantikus élethez szoktak – randevúzni, randevúzni, szexelni, akivel akarnak, amikor csak akarnak? Ne csináld többé, legalábbis egyelőre. Az egyértelműség kedvéért: ne szexelj olyannal, aki már régóta revitaprost nem él a tetőd alatt. Ez azt jelenti, hogy nem kell kézen fogni, nem kell a takaró alatt bújni, és semmiképpen sem csókolózni valakivel, akivel most találkoztál.

„Ha otthon van egy partnerrel (például házastárssal) ugyanabban az otthonban, az teljesen biztonságos – érezd jól magad, érezd jól magad, itt az ideje, hogy kreatívkodj” – mondja Katherine Zagone, a szexuális wellness szakértője és orvosigazgatója. Gentera regeneratív orvosi központ (saját test, valamint tápanyagok, testmozgás és hormonok segítségével a betegség vagy az öregedés utáni gyógyuláshoz) Los Angelesben.

Zagone szerint az önérzet rendben van, de a partnerrel való szex jobb gyógyszer: növeli az oxitocint (a "szeretet" hormonját), csökkenti a szorongást, a stresszt, a vérnyomást és a fájdalmat, és általában véve javítja a mentális és érzelmi egészséget.

Koronavírus áldozat: búcsút intünk a kézfogásnak?

„Ha csak Lysolhatnám a férjemet is”: Szex a koronavírus korában

"A szexre vonatkozó kutatások azt mutatják, hogy javíthatja a veleszületett immunrendszert, amely az első védekezés a vírusokkal szemben" – mondja Zagone.

A koronavírus nem szexuális úton terjedő betegség: köhögéssel, tüsszögéssel és nyállal terjed.

"Mind a sperma, mind a hüvelyváladék tesztje negatív a COVID-19-re" – mondja Renee Sorrentino, a massachusettsi Szexuális Wellness Intézet orvosigazgatója és a Harvard Medical School pszichiátriai adjunktusa. "De mivel a szex kevesebb mint hat lábnyi távolságot igényel, lehetetlen navigálni a cseppek terjedésének valószínűsége nélkül."

Ez nagyjából a relatív idegenekkel való szexuális intimitásra helyezi a kiboszt. "Ha elég közel van ahhoz, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen, akkor elég közel vagy ahhoz, hogy aeroszolnak legyen kitéve" – ​​mondja Zagone.

Így a figyelmeztetések az új emberrel való kenuzás ellen ebben az időben. "Mérlegelni kell a kockázatokat" – mondja Zagone. "Betartották az irányelveket? Volt-e szoros kapcsolatuk másokkal az elmúlt hat hétben?"

Persze, rossz dolog egyedül lenni az emberi érintkezés kényelme nélkül, mondja, de a döntései szélesebb revitaprost official lakosságot érinthetnek. "Ez egy rövid csapás az emberiség történetében, ezért érdemes a biztonság kedvéért játszani" – mondja Zagone.

Ne mozogjon túl sokat a karantén alatt. Itt van, miért

Nem árt lassítani: Miért nem kell revitaprost official website optimalizálnia a koronavírus-karantént?

Ashley Spedale , a San Diego-i üzleti márkaépítés edzője és podcast műsorvezetője úgy döntött, hogy egyedülálló nőként pozitívan értékeli a szex tilalma szabályát, amelyet akkor követ, amikor online randevúzással találkozik. Azt mondja, az új valóság segít lelassítani az ágyba ugrás késztetését, lehetővé téve számára, hogy "mélyebb szinten" ismerjen meg valakit potenciális élettársként anélkül, hogy azonnal levenné a ruháját.

„Jelenleg nem igazán tudja, hol voltak (új) emberek a revitaprost-official.top ” – mondja Spedale. "Régebben talán túl gyorsan vágtam bele a dolgokba…(most) kötődést akarok létrehozni, és rájönni, hogy ugyanazt akarják-e, amit én" – és a szex tilalma megengedi neki, hogy ezt tegye. .

Hyde szerint azonban néhány szingli, aki minden korcsoportban dolgozik, nehezen viseli a felelősségteljes viselkedést a szexuális frusztráció miatt. Azt tanácsolja nekik, hogy használják a közösségi médiát és a videocsevegést, hogy biztonságos módon kapcsolódjanak másokhoz.

"Néhányan magasabb szintre emelik a dolgokat a (videós) sztrippeléssel és szextingtel" – mondja. "Azok az emberek, akik általában nem vetkőznének le a kamera előtt, most vetkőznek le a kamera előtt. Azt is tapasztaltam, hogy a pornográfiát szexuális eszközként magasabb szinten használták, mint a COVID előtt."

Riasztóbbak azok a házaspárok a praxisában, akik nyílt házasságban éltek, vagy már több titkos kapcsolatuk is volt, és most figyelmen kívül hagyják az irányelveket, és továbbra is új szeretőket szereznek.

&quot revitaprost official;Kockázatos, impulzív és veszélyes dolgokat csinálnak, hogy szerelmesekkel legyenek" – számol be Hyde. "Úgy találom, hogy az ebbe a kategóriába tartozó betegek több mint 90%-a vállalta ezt a kockázatot. Ez azt mutatja, hogy a szexuális vágy meghaladja a koronavírus-fertőzéstől való félelmet."

Ezt bizonyos mértékig az önzésnek minősíti, de mindez a tomboló hormonokról is szól (mint például a dopamin és az adrenalin), amelyek egy átlagos ember testében keringenek egy új párkapcsolati rajongás korai szakaszában. „Az impulzuskontroll alacsony és a kockázatvállalás magas” ezeknél az embereknél – mondja Hyde.

Mint minden más, ami a COVID-19-hez kapcsolódik, sok mindent még mindig nem tudunk, beleértve azt, hogy a vírus hogyan hat a szexre és a kapcsolatokra. De az Indiana Egyetem Kinsey Intézetében van egy tanulmány erre vonatkozóan . A kutatók önkénteseket keresnek interjúk készítésére revitaprost official, hogy jobban megértsék az ebből eredő társadalmi változásokat, valamint a korábban nem látott és nem tanulmányozott össze- és szétkapcsolás új módjait – írja az intézet a projekt bevezetőjében.

"Az emberek sürgősségi helyzetekben közérzetének és viselkedésének jobb megértése fontos mind a kutatás, mind a klinikai gyakorlat szempontjából, hogy megtervezhessük mind a pozitív, mind a negatív eredményeket, és felkészülhessünk az ehhez hasonló jövőbeli eseményekre."

Talán még e hónapig nem is hallott a "Vanderpump Rules"-ról. De valószínűleg láttad már a címszavakban említett valóságshow-t, amelyben a szereplőket övezi a hangzavar.

A rövid verzió: Tom Sandoval és színésztársa, Raquel Leviss megszólaltak, és bocsánatot kértek Ariana Madix-társnőtől, miután híre ment a triót övező állítólagos csalási botrányról.

People magazin , E! A News és a TMZ arról számolt be, hogy Sandoval és Madix szakítottak Sandoval és Leviss állítólagos viszonya után. Sandoval és Madix kilenc éve voltak együtt, az E! Hírek.

A megcsalás káros minden monogám kapcsolatra. De meg lehet-e bocsátani valakinek a csalást? A szakértők szerint ez egyéni döntéseken múlik.

&quot revitaprost site;Míg egyesek úgy döntenek, hogy kilépnek a kapcsolatukból partnerük hűtlensége miatt, mások úgy döntenek, hogy maradnak és dolgoznak rajta" – magyarázta korábban Sara Kuburic, a USA TODAY rovatvezetője, a Millenáris terapeuta . "Nincs jó vagy rossz döntés, a megbékélés személyes döntés."

A megbocsátás körüli komplikációk

Megbocsátani valakinek bármit bonyolult és időbe telhet.

"A közhiedelemmel ellentétben az emberek úgy tűnik, hogy a megbocsátás olyasvalami, amit automatikusan meg kell adnunk, vagy ez azt jelenti, hogy megbocsátunk és elfelejtünk, vagy elnézést adunk azért a kárért, amit valaki velünk okozott." TM Robinson-Mosley . tanácsadó pszichológus, korábban elmondta az USA TODAY-nek. "De ennek revitaprost official website reális aspektusa az, hogy ha valódiak vagyunk önmagunkkal, a fájdalom és a csalódás továbbra is velünk lehet. De amikor készen állunk a megbocsátásra, a megbocsátás minimálisra csökkentheti a bántó hatást."

Sandoval és Leviss bocsánatot kért Madixtól és másoktól Instagram-oldalukon.

Hogyan kezeld a megcsalást a kapcsolatodban

Nem minden kapcsolat ér véget, amikor megcsalás történik. A hűtlenség kezelése során Kuburic az alábbi kulcsfontosságú tippeket ajánlja a kapcsolatnak a botrányos vihar átvészeléséhez:

Ronbinson-Mosley a következő tippeket ajánlotta, amikor a bocsánatkéréseden dolgozik:

  • Kifejezett sajnálkozás: Egyenletes bocsánatkérés
  • Vállald a felelősséget: Ahelyett, hogy azt mondanád, hogy igazad van, hanem azt, hogy tévedtél
  • Kárpótlás: Kérdezd meg, mit tehetsz a helyesbítés érdekében
  • Őszinte bűnbánat: Tegyél meg mindent, hogy ne kövesd el újra a hibát
  • Kérj bocsánatot: kérdezd meg, mit kell tenned, hogy megbocsássanak.

A párkapcsolati tanács, amire vágysz

Bővebben a megcsalásról: Valóban felépülhet a kapcsolata a megcsalásból?

Jó kérdés: Miért megy tönkre minden kapcsolatod?

Ez te? A válás utáni randevúzás bonyolult. Amit tudnod kell.

Ha láttad ezeket: A randevúzási horror sztori videók átveszik a TikTok uralmát. Miért?

Közreműködik: Edward Segarra

Amikor több mint egy évvel ezelőtt elkezdődött a járvány, a tévé egyik leghíresebb matriarchája anya üzemmódba lépett. Kris Jennernek, aki a Forbes szerint Amerika leggazdagabb self-made női közé tartozik, hat gyermeke van, akik mind feltűntek a család „Keeping Up with the Kardashians” című reality-sorozatában. A műsor az idei 20. évaddal zárul.

„Mindig a félig teli poharat nézem, és tényleg optimista vagyok” – mondta a 65 éves Jenner a USA TODAY-nek. "Mindig azt gondolom revitaprost official, hogy minden rendben lesz. És tényleg az a dolgom, mint mindenki anyja, hogy mindenki nyugodt maradjon, és megértsük, mi történik."

Azt mondja, hogy a járvány „nagy kihívást jelentett” számára és családja számára, „mint mindenki más számára”.

"Senki sem tudta, mi történik" – mondja. "Soha nem tudhattad, mikor lesz vége, és azt látod, hogy sok ember küzd az egész helyzettel. Nagyon-nagyon áldottnak éreztem magam, hogy olyan helyzetben voltam, amikor nem félek az állásom elvesztésétől, vagy nem félt néhány dologtól, amivel másoknak meg kellett küzdeniük."

Jen Atkin fodrász a bemutatkozó könyvéről beszél, amit az összes anyuka édesanyja, Kris Jenner tanított neki

Hogyan változtatta meg a „Keeping with the Kardashians” a valóság-televíziót, ahogy mi ismerjük, a babákat

Tavaly a „Keeping Up” című műsorban a nézők láthatták lányát, Khloé Kardashian-t revitaprost a COVID-19 ellen. Khloé nővére, Kim Kardashian West októberben is arról beszélt, hogy mennyire "ijesztő" volt, amikor (most) elhidegült férje, Kanye West rapper elkapta a vírust. (Jenner a régóta futó E! sorozat executive producere.)

Contents


Posted

in

by

Tags: